Depilimi me lazer

DEPILIMI ME ALEXANDRITE

Depilimi me lazer alexandrite

Zvogëlimi i gjoksit te meshkujt apo gjinekomastia, është një gjendje trupore e cila karakterizohet nga një zhvillim i tepërt i gjoksit tek meshkujt e rritur apo ende djem. Kjo përbën një gjendje e zakonshme që sipas të dhënave statistikore prek rreth 40 deri në 60 % të popullsisë mashkullore. Gjithashtu gjinekomastia vërehet edhe tek meshkujt që kanë humbur shumë në peshë. Edhe pse ushtrimet fizike mund të ndihmojnë, lëkura varet shumë ndaj edhe rekomandohet ndërhyrja kirurgjikale për rimodelimin e gjoksit për t’i dhënë gjoksit mashkullor një pamje të sheshtë e të tonifikuar me linja të rregullta. Zvogëlimi i gjoksit te meshkujt është një procedurë e thjeshtë kirurgjikale që zgjat 1.5 orë dhe kryhet në anestezi totale.

Kirurgu e realizon këtë ndërhyrje për të hequr vetëm indin e gjendrës apo të dhjamit, ose mund ta kombinojë atë me procedurën e liposucionit të përgjithshëm. Për të hequr indin e gjendrës, kirurgu do të bëjë një prerje shumë të vogël rreth areolës së gjoksit. Nëse do të hiqet dhjami, kirurgu do të bëjë një prerje pak më të madhe në bordin e poshtëm të zonës areolare, që gjithsesi konsiderohet e vogël nga pikëpamja estetike. Procedura e heqjes së dhjamit apo indit të gjendrës është e njejtë me atë të liposucionit. Për rezultate më të mira sygjerohet që kjo ndërhyrje të kombinohet me liposucion të barkut, ijeve dhe fundshpinës.

DEPILIMI ME ALEXANDRITE

Depilimi permanent me Lazer Alexandrite

Klinika DaVINCI aplikon 2 lazera të teknologjisë alexandrite për arritjen e rezultateve të shkëlqyera për depilimin permanent. Lazerat Cynosure dhe Candela GentleMax Pro janë lazera tepër efektiv që kanë të inkorporuar teknologjinë alexandrite e cila vepron me shumë efikasitet për dobësimin e folikulit me qëllim arritjen e depilimit permanent pas aplikimit të disa seancave.

Lazeri Alexandrite nëpërmjet veprimit të drejtpërdrejtë në folikulin e qimes shkakton rënien e qimeve dhe minimizimin e rritjes së mëtejshme të tyre. Mund të aplikohet në çdo zonë të trupit pa shkaktuar asnjë dëm por përkundrazi, pas disa seancave ju do të keni lëkurë më të lëmuar dhe pa qime. Për rezultate afatgjata dhe sygjerohet të kryhen 6 – 8 seanca me një hapësirë kohore 5 javë nga njëra tjetra. Pas përfundimit të protokollit të seancave të depilimit ju do të keni një lëkurë të lëmuar dhe pa qime. Mund të keni nevojë për seanca mirëmbajtje të cilat aplikohen çdo 8 – 12 muaj. Mjekët dermatologë e sygjerojnë depilimin e qimeve me lazer veçnëriasht për ata persona që vuajnë nga dalja e qimeve nën lëkurë.

kontakt

Shkruani

Për të rezervuar një takim

Operacione estetike

Trajtime Estetike

Mbjellja e flokëve