Eleminimi dhjamit

ELEMINIMI I DHJAMIT NGA FAQET

Eleminimi i dhjamit nga faqet

Jeni të pakënaqur nga rrumbullakësia e fytyrës tuaj? Faqet tuaja mishtore nuk ju pëlqejnë më? Për të gjithë ju që dëshironi të konturoni fytyrën tuaj DaVINCI propozon teknikën “lipektomia bukale” ose heqja e dhjamit të faqeve e cila është procedura ideale për një pamje më elegante të fytyrës tuaj si dhe theksim të mollëzave njëkohësisht. Jastëku bukal (i gojës) përfaqëson akumulimin e dhjamit në zonën e mesit të faqeve, sasia e të cilit në përgjithësi nuk ndryshon me ndryshimin e peshës trupore.

Procedura e eliminimit të dhjamit nga faqet mund të shoqërohet edhe me injektim të dhjamit në mollëza (lipofilling) e cila konturon akoma më shumë fytyrën duke vënë në dukje mollëzat tuaja. Procedura e eliminimit të dhjamit nga faqet mund të shoqërohet edhe me liposucion të gushës apo me injektim të dhjamit në mollëza (lipofilling) e cila konturon akoma më shumë fytyrën duke vënë në dukje mollëzat tuaja.

Procedura dhe Përfitimet

Vlerësimet e pacienteve

kontakt

Shkruani

Për të rezervuar një takim

Operacione estetike

Trajtime Estetike

Mbjellja e flokëve