Fytyra

Fytyra

Lifting I fytyrës

Lifting i fytyrës dhe i qafës në klinikën DaVINCI ...

Blefaroplastika

Blefaroplastika - Rimodelimi i qepallave dhe qeskave të syve ...

Rimodelimi i veshëve

Otoplastika - Rimodelimi estetik i veshëve ...

Rimodelimi i mjekrës

Mentoplastica - Rimodelimi estetik i mjekrës ...

Eleminimi i dhjamit nga faqet

Jeni të pakënaqur nga rrumbullakësia e fytyrës tuaj?...

Lipofilling

Injektim i dhjamit në fytyrë dhe trup ...

Merrni ofertën më të mirë

Trupi

Trupi

Rimodelimi i barkut

Abdominoplastika, e njohur gjithashtu si “rimodelim i barkut” ...

Liposucioni

Eleminimi i dhjamit me operacion në klinikën DaVINCI ...

Zmadhimi i gjoksit

Zmadhimi i gjoksit me protezë ose me dhjam ...

Zvogëlimi i gjoksit

Zvogëlimi i gjoksit, i njohur në gjuhën mjekësore si mamoplasti ...

Rimodelimi i vitheve

Gluteofilling (Rimodelimi i vitheve)
...

Lifting i gjoksit

Lifting i gjoksit ose ngritja e gjoksit
...

Gjinekomastia

Gjinekomastia - Zvogëlimi i gjoksit te meshkujt ...

Lifting i krahëve

Lifting i krahëve në klinikën DaVINCI
...

Lifting i kofshëve

Lifting i kofshëve në klinikën DaVINCI ...