Permalip

PERMALIP

Zmadhimi i buzëve me protezë

Për ata persona që janë të lodhur nga aplikimet e shpeshta të acidit hyaluronic për shtimin e volumit të buzëve, klinika DaVINCI ofron edhe alternativën e implantimit të protezave në buzë për fryrjen e buzëve në mënyrë të përhershme.Zmadhimi I buzëve me protezë është një zgjedhje jo shumë e preferuar nga pacientët krahasuar me rimodelimin e buzëve me acid hyaluronic apo me lipofilling ,zmadhimin e buzëve me dhjam. Implantimi I protezave të përhershme në buzë për shtimin e volumit të buzëve rekomandohet tek ta persona që kanë shumë kohë që injektojnë acid hyaluronic dhe kërkojnë shtimin e volumit të buzëve në mënyrë të përhershme dhe janë të sigurtë për rezultatin që duan.

Procedura

kontakt

Shkruani

Për të rezervuar një takim

Operacione estetike

Trajtime Estetike

Mbjellja e flokëve