Rreth nesh

Klinika DaVINCI ofron shërbime të kirurgjisë estetike dhe kujdesit të lëkurës së të gjithë trupit, oto-rino-laringologjisë, mbjelljes së flokëve, trajtime estetike jo kirurgjikale për fytyrën dhe trupin.

Ne praktikojmë mjekësinë bazuar në faktet më të fundit bashkëkohore dhe kryejmë kirurgji estetike me qëllim synimin e perfeksionit të bukurisë, kryejmë kirurgji plastike që lidhen me anomalitë e lindjes, me frakturat, traumat dhe deformime të fytyrës të shkaktuara nga kanceri apo aksidentet, ofrojmë kirurgji me lazer dhe shumë zgjidhje estetike për kujdesin e lëkurës, si dhe ofrojmë terapi për sëmundje të ndryshme të lëkurës.

Po ashtu jemi të dedikuar në edukimin estetik të trupit të harmonizuar me atë të shëndetit fizik, si dhe në kërkimet shkencore, për të qëndruar kështu gjithmonë të azhurnuar dhe në majë të gjetjeve më të fundit botërore në fushën e bukurisë dhe shëndetit.

DaVINCI

kontakt

Shkruani

Për të rezervuar një takim

Operacione estetike

Trajtime Estetike

Mbjellja e flokëve