Terapia me Oksigjen-Ozon

Çfarë është terapia me oksigjen-ozon?

Terapia Oksigjen-Ozoni është një trajtim mjekësor plotësues, i bazuar në administrimin e një përzierjeje të matur të oksigjenit-ozonit mjekësor brenda trupit, nëpërmjet përdorimit të teknikave të ndryshme, që mundëson marrjen e rezultateve të konsiderueshme terapeutike për shumë patologji.

Terapia me Oksigjen-Ozon

Cilat janë përfitimet kryesore?

– Veprim analgjezik, qetësues dhe anti-inflamator
– Veprim i virusit statik, antibakterial dhe antifungal
– Veprim antioksidues
– Veprim sinergjik me barna me reduktim të efekteve anësore
– Aktivizimi i sistemeve neuro-mbrojtëse
– Rritja e mbrojtjes imune
– Optimizimi i përdorimit të oksigjenit në gjak me një efekt rigjallërues
– Përmirësimi i qarkullimit të gjakut dhe furnizimi me oksigjen në indin ishemik
– Stimulimi i sistemit neuroendokrin me një ndjenjë mirëqenieje
– Kapaciteti i rigjenerimit osteoartikular
– Efekt ndihmës në trajtimin e depresionit për shkak të një ekuilibri më të mirë psiko-fizik

Në cilat patologji është efektive?

– Patologjitë vaskulare
– Patologjitë ortopedike
– Çrregullime të syrit
– Patologjitë e zorrëve
– Herniet dhe zgjatjet e diskut të mesit dhe qafës së mitrës
– Osteoartriti
– Arteriopatitë periferike
– Sëmundjet venoze, ulçera trofike

Përdoret gjithashtu në:

– Mjekësi sportive
– Mjekësi Fizike dhe Rehabilituese
– Mjekësi estetike dhe program kundër plakjes

Si bëhet administrimi?

– Me injeksion intramuskular, intradermal dhe paravertebral
– Nëpërmjet aplikimeve aktuale në zonat e prekura me kremra ose vajra
– Me transfuzion gjaku vetë: kryhet duke marrë gjak venoz i cili, i transmetuar në një enë, trajtohet me përzierjen O2/O3 dhe më pas riinfuzohet në trup.

A ka ndonjë rrezik apo efekte anësore?

Nuk ka asnjë lloj efekti anësor, me kusht që trajtimi të zbatohet në mënyrë korrekte nga mjekë specialistë, të përgatitur përmes kurseve speciale dhe të certifikuara nga SIOOT. Asnjë rast i reaksioneve alergjike nuk është regjistruar ndonjëherë. Nuk krijon varësi.

kontakt

Shkruani

Për të rezervuar një takim

Operacione estetike

Trajtime Estetike

Mbjellja e flokëve