Dermapen

TRAJTIMET DERMAROLLER & DERMAPEN

Trajtimet dermaroller & dermapen

Microneedling apo mikro gjilpërat e aplikuara në lëkurë shkaktojnë dëmtimin sipërfaqësor të lëkurës me qëllim rigjenerimin e saj dhe largimin e parregullsive të lëkurës Dermapen dhe Dermaroller janë pajisje revolucionare të pajisura me një numër të madh mikro-gjilpërash të cilat realizojnë shpime të lehta në sipërfaqen e epidermës, duke ju dhuruar një lëkurë më të rinuar e të freskët. Këto mikro shpime nxisin aftësinë rigjeneruese të vet organizmit nëpërmjet stimulimit të prodhimit të kolagjenit dhe shtimit të elementëve ushqyes të gjakut në zonat e aplikuara.

Proçedura e trajtimit me Dermapen

Dermapen

TRAJTIMET DERMAROLLER & DERMAPEN

Avantazhet e trajtimit me Dermapen

kontakt

Shkruani

Për të rezervuar një takim

Operacione estetike

Trajtime Estetike

Mbjellja e flokëve