Si realizohet liposucioni dhe cfarë qëllimi?

Si realizohet liposucioni dhe cfarë qëllimi?

Liposucioni, shpesh i quajtur prej pacientëve si “lipo”, hollon dhe riformëson zona specifike të trupit duke eleminuar tepricat e depozitave dhjamore dhe duke përmirësuar kështu konturet dhe proporcionet e trupit. Ku mund të përdoret liposucioni: Kofshë Ije dhe vithe Bark…

 Kujdes, Melanoma mund të pushtojë sistemin imunitar.

Kujdes, Melanoma mund të pushtojë sistemin imunitar.

Kërkues nga Universiteti ” Queen Mary ” në Londër, kanë zbuluar që molekulat e cliruara nga një kancer i avancuar i lëkurës, mund të riprogramojnë qelizat e sistemit imunitar dhe bërë që kanceri të shpërndahet më tej dhe më shpejt.…

 Cfarë bën që juve t’ju bien flokët?

Cfarë bën që juve t’ju bien flokët?

Rreth 1 në 3 meshkuj do të pësojë deri në moshën 30 vjecare një rënie të flokëve e cila mund të jetë e gradave të ndryshme.  Floku rritet prej folikujve dhe cikli normal i nje fije floku zgjat rreth 3-5…

 Testi për të mësuar llojin e lëkurës tuaj!

Testi për të mësuar llojin e lëkurës tuaj!

Keni përdorur ndonjë herë ndonjë produkt “Cudibërës” i cili nuk ka dhënë aspak efekt, ose që mund edhe të ketë përkeqësuar gjendjen e lëkurës? Ka shumë mundësi që produkti nuk ka qënë i përshtatshëm për tipin e lëkurës tuaj. Si…

 Duhet ta dini patjetër para se të konsumoni çokollatë!

Duhet ta dini patjetër para se të konsumoni çokollatë!

A e keni menduar me herët këtë gjë?  Shkenca po identifikon se si konsumimi i produkteve të kakaos ndihmon në shëndetin dhe bukurinë e lëkurës tuaj. Studime të kryera duke përdorur kultura qelizore, vërtetuan se flavanol (një përbërje që gjendet…

Kirurgjia Estetike Italiane Tiranë dhe Prishtinë

Klinika DaVINCI ofron shërbime të kirurgjisë estetike, oto-rino-laringologjisë dhe mbjelljen e flokëve si edhe trajtime estetike jo kirurgjikale për fytyrën dhe trupin.

Këndi i ofertave

Dëshiron të jesh dëshmitar i punës sonë ?