skip to Main Content

Klinika DaVINCI ofron shërbime të kirurgjisë estetike
dhe kujdesit të lëkurës së të gjithë trupit, oto-rino-laringologjisë, mbjelljes së
flokëve, trajtime estetike jo kirurgjikale për fytyrën dhe trupin.
Ne praktikojmë mjekësinë bazuar në faktet më të fundit bashkëkohore
dhe kryejmë kirurgji estetike…

Klinika DaVINCI ofron shërbime të kirurgjisë estetike dhe kujdesit të lëkurës së të gjithë trupit, oto-rino-laringologjisë, mbjelljes së flokëve,trajtime estetike jo kirurgjikale për  fytyrën dhe trupin.
Ne praktikojmë mjekësinë bazuar në faktet më të fundit bashkëkohore dhe kryejmë kirurgji estetike…

Rinoplastika

(Rimodelimi i Hundës)

Rimodelimi i hundës ose Rinoplastika siç e njohim tashmë të gjithë, është ndërhyrja kirurgjikale që ndryshon formën si dhe madhësinë e hundës.

Fytyra

Operacioni i tërheqjes së lëkurës së fytyrës apo të qafës është një ndërhyrje nëpërmjet së cilës muskujt dhe indet lidhës të fytyrës manipulohen për t’i dhënë asaj një pamje më të freskët e më të re.
Më poshtë gjeni trajtimet që bëhen në klinikën tonë.

face

Fytyra

Operacioni i tërheqjes së lëkurës së fytyrës apo të qafës është një nërhyrje nëpërmjet së cilës muskujt dhe indet lidhës të fytyrës manipulohen për t’i dhënë asaj një pamje më të freskët e më të re.
Më poshtë gjeni trajtimet që bëhen në klinikën tonë.

face

Trupi

Abdominoplastika apo miniabdominoplastika, e njohur gjithashtu si “rimodelim i barkut”, është një ndërhyrje kirurgjikale që ka për qëllim heqjen e lëkurës së tepërt të barkut dhe tendosjen e saj.
Më poshtë gjeni trajtimet që bëhen në klinikën tonë.

Trajtime Estetike

Cryolipolysis (Kriolipoliza) apo CoolSculpting është një aparaturë e cila aplikon temperaturë të ftohtë në zona ku kemi dhjam të shtuar për të cilën nuk jemi aspak të kënaqur dhe dëshirojmë ta eliminojmë.

Trajtime Estetike

Cryolipolysis (Kriolipoliza) apo CoolSculpting është një aparaturë e cila aplikon temperaturë të ftohtë në zona ku kemi dhjam të shtuar për të cilën nuk jemi aspak të kënaqur dhe dëshirojmë ta eliminojme.

hair

Mbjellja E Flokëve

(Teknika Mikro FUE)

Teknika e fundit e aplikimit të transplantit të flokëve në botë që aplikohet edhe në Klinikën DaVINCI është Mikro FUE, e cila nxjerr rrënjë për rrënjë sasinë e folikujve që do të nevojitet të implantohen në zonën ku flokët mungojnë.  Ekstraktimi i folikujve realizohet duke marrë njësi unike folikulare nga zona dhuruese me anë të strumentave tepër të hollë, prej 0.8 mm.

Megi Hazizi
Megi Hazizi
2023-11-15
I did all my laser hair removal sessions here!! Very happy with the results because their laser helped me with my ingrown hair issue so I assure you, they are very qualified and will take great care of you.
Sonia Florio
Sonia Florio
2023-11-02
Il 24 settembre 2023,ho fatto una rinosettoplastica,con il dottore Palmieri,esperienza stupenda.In tutto dalle ragazze della reception,alla infermiere dell'ospedale,e la dottoressa Marinela.Sono soddisfatta di tutto!!Un grazie enorme!Se potevo mettevo 10 STELLE!!
Rosaria Lo Coco
Rosaria Lo Coco
2023-11-01
Intervento riuscito benissimo! Competenza e cortesia. Grazie.
Gezim Ukaliaj
Gezim Ukaliaj
2023-10-28
Leida 🫡
Amani Qandas
Amani Qandas
2023-10-24
Vertrauenswürdig freundlich professionelle Beratung/Handeln tolles Ergebnis kommen immer wieder zurück Danke THANK YOU Frau Dr. ANISA WE CAME BACK
Claudio
Claudio
2023-10-23
I migliori 👍👍👍
Stefano Di Domenicantonio
Stefano Di Domenicantonio
2023-10-20
Esperienza per la mia Rinoplastica eccezionale.Andato tutto alla perfezione!
Founzy
Founzy
2023-10-18
Service au top, professionnelle, j’ai vraiment été traité comme un roi ! Elles sont vraiment à l’écoute, les médecins sont aux taquets pour la moindre chose. En tout cas je recommande fortement cette clinique ! Encore mille merci à tout l’équipe de Davinci 🤩🤩🤩
marica meringolo
marica meringolo
2023-10-14
Tutti molto preparati e gentili.. 😌