skip to Main Content

NA KONTAKTONI

Na kontaktoni për të rezervuar një takim

Nëse keni ndonjë pyetje ose kërkesë tjetër, ju lutem plotësoni formën më poshtë dhe ne do ju asistojmë sa më shpejtë.

  Orari

  E hënë, e enjte:
  08:00-19:00

  E martë, e mërkurë, e premte: 08:00-17:00

  E shtuna:
  E shtuna e parë e muajit
  08:00-13:00

  e diel:
  mbyllur