Otorinolaringologjia (Rimodelimi i Hundës)

Otorinolaringologjia

Otorinolaringologjia
(Rimodelimi i Hundës)

Teknika e hapur

Teknika e mbyllur

Probleme me frymëmarrjen

Fytyra

Fytyra

Lifting I fytyrës

Lifting i fytyrës dhe i qafës në klinikën DaVINCI ...

Blefaroplastika

Blefaroplastika - Rimodelimi i qepallave dhe qeskave të syve ...

Rimodelimi i veshëve

Otoplastika - Rimodelimi estetik i veshëve ...

Rimodelimi i mjekrës

Mentoplastica - Rimodelimi estetik i mjekrës ...

Eleminimi i dhjamit nga faqet

Jeni të pakënaqur nga rrumbullakësia e fytyrës tuaj?...

Lipofilling

Injektim i dhjamit në fytyrë dhe trup
...

Lifting i Buzës

Lifting i Buzëve - Me siguri secili prej nesh ...

Merrni ofertën më të mirë

Trupi

Trupi

Rimodelimi i barkut

Abdominoplastika, e njohur gjithashtu si “rimodelim i barkut” ...

Liposucioni

Eleminimi i dhjamit me operacion në klinikën DaVINCI ...

Zmadhimi i gjoksit

Zmadhimi i gjoksit me protezë ose me dhjam ...

Zvogëlimi i gjoksit

Zvogëlimi i gjoksit, i njohur në gjuhën mjekësore si mamoplasti ...

Brazilian Butt Lift (BBL)

Gluteofilling (Rimodelimi i vitheve)
...

Lifting i gjoksit

Lifting i gjoksit ose ngritja e gjoksit
...

Gjinekomastia

Gjinekomastia - Zvogëlimi i gjoksit te meshkujt ...

Lifting i krahëve

Lifting i krahëve në klinikën DaVINCI
...

Lifting i kofshëve

Lifting i kofshëve në klinikën DaVINCI ...

Mommy Makeover

Mommy Makeover - Është një ndër procedurat kirurgjikale ...

Mbjellja e flokëve

Teknika Mikro FUE

Teknika Mikro FUE

Mbjellja e flokëve
në klinikën DaVINCI

Ekskluzivisht mjekët më të mirë turq të specializuar në teknikat më të fundit në mbjelljen e flokëve, tashmë pjesë e Klinikës DaVINCI duke e bërë rutinë të përditshme suksesin në Tiranë (Shqipëri) në mikro auto-transplantin e flokëve (me metodën Mikro FUE), që është teknika më e avancuar në botë aktualisht e mbjelljes se flokëve.

Teknika Mikro FUE

Mbjellja e flokëve
në klinikën DaVINCI

Mbjellja e flokëve

Teknika Mikro FUE

Ekskluzivisht mjekët më të mirë turq të specializuar në teknikat më të fundit në mbjelljen e flokëve, tashmë pjesë e Klinikës DaVINCI duke e bërë rutinë të përditshme suksesin në Tiranë (Shqipëri) në mikro auto-transplantin e flokëve (me metodën Mikro FUE), që është teknika më e avancuar në botë aktualisht e mbjelljes se flokëve.

Trajtime estetike

Trajtime Estetike

Cryolipolysis

Cryolipolysis - Eliminimi i dhjamit pa kirurgji ...

Depilimi me lazer

Depilimi me lazer alexandrite
...

Trajtimi i celulitit

Trajtimi i celulitit me cavitation & radiofrekuencë

Dermaroller & Dermapen

Trajtimet Dermaroller & Dermapen
...

Trajtime me Botox

Trajtimi i rrudhave me botox
...

Eliminimi i Tattoo-ve

Eleminimi i tatuazheve me lazer
...

Trajtimi me filler

Fryerja e buzëve
...

Mikrodermoabrazion

Mikro-dermoabrazioni - Pastrimi i thellë i lëkurës ...

Peeling

Trajtimi Peeling në klinikën DaVINCI
...

Permalip

Zmadhimi i buzëve me protezë
...

Trajtimet me Radiofrekuencë

Tonifikimi i lëkurës

Trajtimi me PRP

PRP është një produkt natyral i krijuar nga vetë trupi juaj ...

Trajtimi i akneve

Trajtimi i akneve në klinikën DaVINCI
...

Trajtimi i Flokut me PRP

Parandalimi i rënies së flokut - PRP
...

Trajtimi i Njollave

Trajtim i Njollave me Alexandrite
...

Rezervoni takimin me mjekun

Doktor Plastik

Doktor Plastik

Veç përvojave dhjetëra vjeçare dhe specializimeve të shumta, Doktorët e DaVinci karakterizohen nga integriteti i lartë profesional dhe shoqërorë, duke e bërë të panegocieshme cilësinë dhe ndershmërinë karshi pacientit, diçka që vërtetohet nga dhjetëra reagime pozitive që na vijnë elektronikisht çdo ditë nga ish-pacientët dhe të afërmit e tyre.

Madje, kurioziteti tejet i madh i publikut për të njohur nga afër profesionalizmin e mjekëve dhe punën e tyre të përditshme, na njohu me autoren e talentuar Elda Laze, e cila na propozoi realizimin e një reality show - "Doktor Plastik” - me mjekët e Klinikës DaVINCI. Qëllimi i emisionit është që publiku të njohë dhe kuptojë vështirësitë e pacientit kur kryen ndërhyrje kirurgjikale estetike, dhe ndryshimet e skajshme që shoqërohen me ato emocionet e pa harrueshme të një fillimi të ri dhe të bukur.

Dhjetëra histori, rezultate reale dhe shumë emocione ka gjeneruar ky ‘reality’ per publikun shqiptar dhe jo vetëm, pasi shume pacientë pjesëmarrës në këtë emission janë qytetarë italianë që për arsye të cilësisë por edhe ato ekonomike zgjedhin të kryejnë ndërhyrje estetike në Shqipëri, por gjithmonë me kirurg estetik Italian me përvojë djetëra vjeçare.

Operacionet janë realizuar nga ekipi i kirurgëve specialistë të Klinikës DaVINCI, CV-të e të cilëve janë publike dhe mund t'i shfletoni duke klikuar këtu.

Profesorët Italianë të klinikës DaVINCI

Mjekët kirurgë të Klinikës DaVINCI janë specializuar në universitetet lider të Kirurgjisë Estetike në Amerikën Latine, SHBA dhe Europë.

Stafi ynë

Dott. Giulio Gerhardini

PhD MSc Kirurg Mjekësor Specialist në Kirurgjinë Plastike Rikonstruktive dhe Estetikë

Dott. Andrea Palmieri

Specialist i Otolaringologjisë

Dott. Francesco Oriolo

Specialist në Otolaringologji dhe Patologji të Kokës dhe Qafës

Dott.Alessandro Borgognone

Kirurg Specialist në Kirurgjinë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike

Kirurgjia Estetike Italiane Tiranë dhe Prishtinë