Mikro-dermoabrazioni

MIKRODERMOABRAZION

Mikro-dermoabrazioni (pastrimi i thellë i lëkurës)

Mikrodermabrazion èshtë një trajtim estetik që ka për qëllim eksfoljimin e shtresave të sipërme të lekurës dhe pastrimin e thellë të saj. Nëse nuk e njihni me emrin Mikrodermoabrazion, me siguri keni dgjuar sinonime të kësaj proçedure që në fakt kryejnë të njëjtin qëllim si “Parisian Peel”, “Diamond Peel” apo “Peel i pushimit të drekës”.
Ky trajtim realizohet nëpermjet aparaturës e cila përdor kristale fine ose koka me grimca diamanti për të gërryer apo eksfoliuar lëkurën e kombinuar kjo me vakumin që thith qelizat e vdekura të nxjerra në sipërfaqe të lëkurës falë eksfolimit të kryer.

Mikrodermabrazioni mund të ndihmojë:
-Në përmirësimin e pamjes së lëkurës duke reduktuar rrudhat fine;
-Në përmirësimin e dëmtimeve të hershme dhe të mesme nga dielli;
-Në përmirësimin e njollave dhe shenjave sipërfaqësore të akneve;
-Përmirësimin e pamjes së poreve të zgjeruara;
-Nuk perdoret për rrudhat e thella apo shenjat e thella të akneve.

Proçdura nuk ka dhimbje, nuk ka rrezik për infeksione apo irritime të lëkurës, dhe nuk ka nevoje për periudhë rekuperimi pasi ju do të keni një skuqje të lehtë e cila kalon pas 6 – 8 orë nga trajtimi. Mikrodermoabrazioni mund të aplikohet për pastrimin e thellë të lëkurës në zona si: (fytyra); (b) qafa; (c) gjoksi; (d) kurrizi dhe (e) duart. Mikrodermoabrazioni sygjerohet të kryhet çdo 2 muaj dhe rekomandohet të kombinohet me trajtime rigjeneruese si peeling, dermapen apo PRP (Plazma e Pasur me Trombocite) për rezultate akoma dhe më të mira për një lëkurë të pastër dhe plot shëlqim.

Proçdura e trajtimit Mikrodermoabrazion për pastrimin e lëkurës

TRAJTIMET ME FILLER

Avantazhet e trajtimit Mikrodermabrazion

Mikro-dermoabrazioni

Vlerësimet e pacienteve

kontakt

Shkruani

Për të rezervuar një takim

Operacione estetike

Trajtime Estetike

Mbjellja e flokëve