Peeling

PEELING

Peeling

Trajtimi Peeling është një trajtim aspak invaziv që ka për qëllim biorivitalizimin e lëkurës, pastrimin si dhe largimin e parregullsive të lëkurës si për shembull njollat, rrudhat fine, pigmentimet e krujuara nga aknet, strijat dhe cikatricet e reja. Kjo proçdurë në Klinikën DaVINCI kryhet nga staf mjekësor dhe realizohet në formë masazhi në mënyrë që të mos krijojë aspak diskomfort për ju.

Procedura zgjat 50 minuta dhe sygjerohet të aplikohen të paktën 5 seanca të vazhdueshme me distancë kohore 1 – 2 javë nga njera-tjetra me qëllim që rezultatet e trajtimit të jenë tepër të kënaqshme për ju. Pas përfundimit të 5 seancave ju mund të aplikoni seanca të tjera mirëmbajtje me qëllim biorivitalizimin e lëkurës për një pamje më rinore. Peeling sygjerohet të aplikohet menjëherë pas trajtimit Mikrodermoabrazion për rezultate më të mira.

Proçdura peeling për rinimin e lëkurës

Peeling

TRAJTIMET ME FILLER

Avantazhet e trajtimit peeling

kontakt

Shkruani

Për të rezervuar një takim

Operacione estetike

Trajtime Estetike

Mbjellja e flokëve