DaVINCI

Kirurgji Estetike Italiane

Doktorët e DaVINCI janë specializuar në universitetet lider të Kirurgjisë Estetike në SHBA dhe Europë, janë pjesë e shumë konventave dhe konferencave shkencore që zhvillohen në vendet perëndimore nga organizatat më të njohura ndërkombëtare në kërkimet shkencore, risitë teknologjike dhe studimet mjekësore në fushën e kirurgjisë estetike. Gjithashtu mjekët tanë publikojnë vazhdimisht artikuj shkencorë në revistat më prestigjioze europjane, duke gërshetuar kështu ekperiencën dhe gjetjet nga puna e tyre e përditshme me ato të kolegëve të tyre në mbarë botën rreth fushës së kirurgjisë estetike, dhe njëkohësisht duke dhënë kontributin e tyre në këtë fushë, e cila po njeh zhvillim të hovshëm vitet e fundit. Aktualisht kirurgët e Klinikës DaVINCI ushtrojnë profesionin e tyre në klinikat estetike më të njohura në Itali, e së fundmi edhe në Shqipëri.

Ju mund të takoni mjekët tanë specialistë pranë ambienteve tona në Klinikën DaVINCI në Tiranë si edhe në Klinikën DaVINCI në Prishtinë ku jemi operativ që prej vitit 2017.

Kirurgët tanë kanë operuar me sukses mijëra pacientë shqiptarë, italjanë dhe të gjitha kombësive, përvoja dhe profesionalizmi i tyre janë të padiskutueshme.

Ky ekip profesionistësh janë pjesë e DaVINCI duke ofruar tashmë standardet perëndimore të kirurgjisë estetike por me çmime të përgjysmuara krahasuar me ato të klinikave më të njohura europiane.

Rezervoni takimin me mjekun

Profesorët Italianë të klinikës DaVINCI

Mjekët kirurgë të Klinikës DaVINCI janë specializuar në universitetet lider të Kirurgjisë Estetike në Amerikën Latine, SHBA dhe Europë.

Stafi ynë

Dott. Giulio Gerhardini

PhD MSc Kirurg Mjekësor Specialist në Kirurgjinë Plastike Rikonstruktive dhe Estetikë

Dott. Andrea Palmieri

Specialist i Otolaringologjisë

Dott. Francesco Oriolo

Specialist në Otolaringologji dhe Patologji të Kokës dhe Qafës

Dott.Alessandro Borgognone

Kirurg Specialist në Kirurgjinë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike

Prof. Dott. Francesco Stipa

I specializuar në Kirurgjinë e Përgjithshme dhe ekspert në Kirurgjinë e Obezitetit, Profesori Dr. Francesco Stipa me mbi 30 vjet përvojë.

Dott.ssa Natascia Bovenga

E specializuar në Anesteziologji, Kujdes Intensiv dhe Terapi dhimbjeje në Universitetin "La Sapienza" i Romës (viti akademik 2005-2006)